Категорије
СНП

Василије Лалошевић ПОЗВАО ПАРЛАМЕНТАРНУ ВЕЋИНУ НА ДОГОВОР О ВЛАДИ

ДOЛАЗЕ ДАНИ РАСПЛЕТА

● Министар спорта и младих Василије Лалошевић казао је за АДРИА телевизију да заједнички кандидат парламентарне већине треба да буде неко ко може да побиједи у првом кругу предсједничких избора.

Подржаћемо предсједничког кандидата који ће побједити кандидата ДПС-а, истиче Лалошевић.„Ја кажем да долазе дани и мјесеци расплета, само побједом кандидата парламентарне већине од 30. августа долази до потпуног демонтирања бившег режима, а први пут ће се десити да тзв. институционални оквир нема уплива кандидата бившег режима, дакле први пут ће бити слободни избори“, рекао је.

СНП ће и даље инсистирати на 44. Влади јер, како каже, има простора и времена за њено формирање.„У овом тренутку једно је сигурно, то очекује народ од нас, то очекују бирачи било које опције од 30. августа и оних људи који су проистекли из 30. августа, а нису у овом тренутку у парламенту, а ако не дође до договора – слиједи могућност нових избора“, додао је Лалошевић и закључио да је Црној Гори потребан унутрашњи консензус и смањење политичких тензија.

Извор: Адриа

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.