Категорије
СНП

На локалним изборима у Тузима, који су заказани за 5. март, наступиће четири коалиције и три самосталне листе

Носилац листе СНП-а Жељко Милић је казао да очекују резултат који ће СНП-у вратити парламентарни статус, јер, како је рекао,” без СНП-а нема већине у Тузима”.

Та партија је на изборима 2019. остала без представника у локалној Скупштини.

Жељко Милић наводи да у Тузима има више проблема које треба ријешити, али као главни истиче међународни пут Подгорица – Божај који пролази кроз центар Тузи.

”Приоритет би требало да буде изградња заобилазнице која би грађанима вратила мир и Тузи вратила Тузима”, рекао је Милић.

Он је истакао да је СНП грађанска партија, наводећи да је у једној средини као што је општина Тузи, у којој живе све нације које има и Црна Гора, добро да грађани имају могућност да гласају за партију у којој су добродошли све нације и све вјере:

”Јер само заједно можемо у будућност”.

Жељко Милић је истакао да ће се када, како је казао, буду у власти, залагати за развој инфраструктуре и пољопривреде:

”Јер више од половине становништва са овог подручја живи од пољопривреде, а ту има доста тога да се побољша”.

Он је оцијенио да туризам може да има велики удио у развоју општине јер најљепши дио обале Скадараског језера припада општини Тузи.

”Залагаћемо се за бољу сарадњу са дијаспором, јер подршка дијаспоре није ни у претходном периоду била мала, већ се слободно може рећи да је добрим дијелом развој Тузи, дјело дијаспоре”, казао је Милић.

Извор: Vijesti

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.