Категорије
СНП

KOLIKO KOŠTA I KO PLAĆA BEŠIĆEVO ŠTELOVANJE ISTRAŽIVANJA JAVNOG MNJENJA?

Obavještavamo građane Crne Gore da više od ovih 1,4% glasova koliko nam danas daje pristrasni istraživač Miloš Bešić, Socijalistička narodna partija ima kada se saberu glasovi naših birača samo u Beranama i u Podgorici.

Dakle, samo u Beranama i Podgorici SNP ima više glasova nego što nam Bešić prognozira da imamo u cijeloj Crnoj Gori. Kada tim glasovima dodamo i naše glasove u svim opštinama u Crnoj Gori, SNP po našim anketama danas ima oko 26.000 glasova, a to je nekoliko puta više od 1,4% koliko je evidentirao Bešić.

Građanima Crne Gore poručujemo, da je očigledno da Miloš Bešić nije istraživač mnjenja, nego direktni učesnik u predizbornoj kampanji, koji svojim takozvanim istraživanjima želi da pomogne pojedinim akterima u ovoj izbornoj trci. Dovoljno je da se prisjetimo svih promašaja u prognozama ovog “istraživača” zaključno sa nedavno održanim podgoričkim izborima pa da građani znaju da je riječ o navijačkom, vjerovatno i plaćeničkom, a ne istraživačkom pristupu.

Čisto radi preciznosti podsjećamo da je na dan izbora u Podgorici, kada smo svi znali da DPS ne može ni da priđe na 40% podrške građana, Bešić tvrdio da DPS može da računa na 42 – 43% glasova. Na kraju je DPS osvojio 38% i poslije dužeg perioda prešao u opozicione redove. O kredibilnosti ovog “istraživača” dobro svjedoči ovaj podatak kada je na dan izbora svojoj omiljenoj listi htio da doda i do 5% više podrške nego što ju je realno imala.

Umjesto što plasira naručene i netačne rezultate istraživanja, koristilo bi da nekredibilni istraživač javnog mnjenja Miloš Bešić, građanima Crne Gore odgovori na sledeća tri pitanja? 1. Za čiji račun i interes se Miloš Bešić direktno uključio u kampanju za predsjedničke izbore u Crnoj Gori? 2. Koliko košta i ko plaća Bešićevo štelovanje istraživanja za predsjedničke izbore u Crnoj Gori? 3. Kako Miloš Bešić komentariše svoje promašene prognoze i prethodnih izbornih ciklusa i da li namjerava da se izvini građanima Crne Gore za pokušaje obmanjivanja uoči glasanja na različitim izborima?

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.