Категорије
СНП

БОГДАН БОЖОВИЋ НОВИ ПРЕДСЈЕДНИК ОДБОРА СНП ГЛАВНОГ ГРАДА ПОДГОРИЦА

Вечерас је у Подгорици одржана Изборна конференција Одбора СНП Главног града Подгорица. Изабран је нови састав Одбора од 104 члана, као и предсједник Одбора Богдан Божовић, посланик СНП ЦГ у Скупштини Црне Горе и досадашњи потпредсједник подгоричког Одбора.

Изборној конференцији су присуствовали предсједник СНП ЦГ и потпредсједник Владе Црне Горе Владимир Јоковић, потпредсједник СНП ЦГ и министар здравља Драгослав Шћекић, министар правде Марко Ковач, посланик Драган Вукић, државна секретарка у Министарству просвјете Маша Стевовић, државни секретар у Министарству рада и социјалног старања Дарко Стојановић, шефица кабинета предсједнице Скупштине Црне Горе Сања Јокић.

Обраћајући се делегатима Изборне конференције, предсједник Јоковић је рекао да вјерује у напредак СНП-а у наредном периоду, те да ће јак и успјешан Одбор СНП Главног града Подгорица у том процесу бити значајан фактор. Досадашњи предсједник Одбора и шеф посланичког клуба СНП ЦГ Драган Ивановић је, у извјештају о раду Одбора између двије конференције истакао да је, упркос бројним политичким изазовима, СНП опстао и очувао своју идеју о праведној и слободној Црној Гори. Новоизабрани предсједник Одбора СНП Главног града Подгорица Богдан Божовић захвалио се на указаном повјерењу и обећао да ће дати максималан допринос да се СНП у Подгорици врати на стазе старе славе и да заузме мјесто које јој припада на политичкој сцени Црне Горе. Изборној конференцији је присуствовало 200 делегата из свих мјесних одбора СНП Главног града.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.