Категорије
СНП

Kovač: Crna Gora posvećena borbi protiv korupcije

Istakao je i značaj sveobuhvatnog pristupa u suzbijanju korupcije, kao i poseban značaj mehanizama međunarodne pravosudne saradnje i brojnih međunarodnih instrumenata u ovoj oblasti

Ministar pravde Marko Kovač naglasio je snažnu posvećenost i nedvosmislenu podršku kontinuiranom razvoju zakonodavnog i institucionalnog okvira za borbu protiv korupcije u Crnoj Gori.

On je učestvovao na konferenciji „Borba protiv korupcije i nacionalna sigurnost“ na poziv ministra pravde Republike Bugarske Kruma Zarkova u okviru aktivnosti kohorta Samita za demokratiju za antikorupcijske politike kao garanta nacionalne sigurnosti.

Istakao je i značaj sveobuhvatnog pristupa u suzbijanju korupcije, kao i poseban značaj mehanizama međunarodne pravosudne saradnje i brojnih međunarodnih instrumenata u ovoj oblasti.

Konferencija je okupila visoke zvaničnike vlada i predstavnike međunarodnih tijela koja intenzivno djeluju u oblasti borbe protiv korupcije.

Događaj je bio prilika za konsultacije na visokom nivou i analizu modaliteta za dalje unapređenje zajedničkog djelovanja u borbi protiv korupcije

Izvor: https://budiminfo.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.