Категорије
СНП

Otvorena rekostruisana Hitna pomoć u Ulcinju: Nastavljamo sa investicijama u zdravstvu

„Zahvaljujući ovakvim investicijama pacijenti dobijaju kvalitetniju, efikasniju i pravovremnu zdravstvenu zaštitu, naravno uz želju da su im što manje potrebne usluge hitne pomoći“

Foto: Vlada CG

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i ministar zdravlja Dragoslav Šćekić otvorili su rekostruisani Zavod za hitnu medicinsku pomoć u Ulcinju. Premijer je na ceremoniji otvaranja istakao da je investiranje o zdravstvo za vrijeme mandata Šćekića intenzivirano.

Foto: Vlada CG

Abazović je iskazao zadovoljstvo što su radovi završeni na vrijeme i što je obećano ispunjeno.

Foto: Vlada CG

„Zaposlenima želim da predstojeća sezona prođe sa što manje posla i da svi pacijenti uslugu dobiju na vrijeme“, rekao je premijer.

Zahvalio se svima koji su i donacijama pomogli realizaciju projekta, Opštini i dijaspori.

Foto: Vlada CG

„Čestitam Ministarstvu zdravlja, Zavodu za hitnu medicinsku pomoć i Fondu za zdravstveno osiguranje na još jednoj uspješno realizovanoj akciji. Crna Gora na pravom putu“, poručio je Abazović.

Foto: Vlada CG

Ministar zdravlja Dragoslav Šćekić kazao je da je hitna pomoć sinonim  za brzu i pravovremenu reakciju, kada su minuti najčešće presudni i zato ne treba posebno naglašavati  zašto nam je osavremenjavanje ovog dijela zdravstvenog sistema posebno važno.

„Zahvaljujući ovakvim investicijama pacijenti dobijaju kvalitetniju, efikasniju i pravovremnu zdravstvenu zaštitu, naravno uz želju da su im što manje potrebne usluge hitne pomoći“ dodao je ministar Šćekić

Izvor: https://budiminfo.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.