Категорије
СНП

Dragoslav Šćekić u Beranama: Radimo u interesu građana Berana, sjevera i čitave Crne Gore!

„Otvranje Aero-park-a u Beranama otvoriće i nova radna mjestaPodizanje standarda, otvaranje novih radnih mjesta i briga o našim građanima prioritet je Vlade Crne Gore“

U Beranama su danas premijer Crne Gore Dritan Abazović, predsjednik Opštine Berane Vuko Todorović i njemački investitor Majk Štajnmiler potpisali memorandum o saradnji u cilju valorizacije beranskog aerodroma.

Potpisivanju su prisustvovali ministar zdravlja Dragoslav Šćekić i državni sekretar u Ministarstvu rada i socijalnog staranja Darko Stojanović.Premijer Abazović je naglasio da je potpisivanje memoranduma prvi korak ka realizaciji projekta koji je, kako je kazao, od istorijskog značaja za Berane i Crnu Goru.

Tom prilikom ministar zdravlja i bivši predsjednik Opštini Berane Dragoslav Šćekić, na svom tviter nalogu ostakao je da je potpisivanje memoranduma značajno za Berane, sjever i cijelu Crnu Goru.

Berane nam je strateški važno!

POTPISAN MEMORANDUM O PRUŽANJU PODRŠKE INICIJATIVI VALORIZACIJE AERO PARKA BERANE.

Prvi korak ka valorizaciji aerodroma u Beranama.Radimo u interesu građana Berana, sjevera i čitave Crne Gore.Otvranje Aero-park-a u Beranama otvoriće i nova radna mjesta.Podizanje standarda, otvaranje novih radnih mjesta i briga o našim građanima prioritet je Vlade Crne GoreCrna Gora na pravom putu“Izvor : Budiminfo

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.