Категорије
СНП

Potpredsjednica OO SNP Podgorica i državna sekretarka u Ministarstvu prosvjete Maša Stevović je u ime OO SNP Podgorica uputila čestitke novoj gradskoj upravi

,,Uvažena gospođo Injac, uvažena gospođo Borovinić Bojović čestitam u ime Socijalističke narodne partije i njenog Opštinskog odbora izbor za gradonačelnicu Glavnog grada i Predsjednicu Skupštine Glavnog grada.Čestitam ovom prilikom i gospodinu Rakčeviću i gospodinu Šaranoviću na izboru za zamjenike gradonacelnice.

Zahtjevna vremena su za nama, a očekivanja građana velika, i predstoji ozbiljan rad kako bi naš grad bio grad svih njegovih građana. Sigurna sam da će tim koji okupite biti na visini zadatka. Socijalistička narodna partija će uvijek biti partner u svim inicijativama koje će ubrzati razvoj Podgorice i osigurati da se svi njeni djelovi jednako razvijaju.

Posebno me raduje činjenica da će u naredne četiri godine dvije najodgovornije funkcije u Glavnom gradu obavljati dvije žene, i da će Crna Gora po pitanju participacije i vidljivosti žena u političkom i društvenom životu biti prepoznata kao država za primjer, ona na koju se ugledaju ostale.S obzirom da je Socijalistička narodna partija partija koja njeguje jednakost i apsolutni paritet polova, a da je za jednu od najvaznijih funkcija na državnom nivou, funkciju Predsjednika/ce Skupštine kandidovala uvaženu poslanicu, gospođu Danijelu Ðurović drago nam je da su na lokalnom nivou došle promjene i u tom smislu. Uz iskrene želje da vam se svi planovi ispune primite još jednom naše najiskrenije čestitkе.”

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.