Категорије
СНП

Sinoć je Asocijacija mladih Socijalističke narodne partije Podgorica u prostorijama opštinskog odbora održala izbornu konferenciju i izabrala novo rukovodstvo

SANDRA ADŽIĆ NOVA PREDSJEDNICA ASOCIJACIJE MLADIH SNP PODGORICA

Sinoć je Asocijacija mladih Socijalističke narodne partije Podgorica u prostorijama opštinskog odbora održala je izbornu konferenciju i izabrala novo rukovodstvo. Na sjednici kojom je rukovodio predsjednik OO SNP Podgorica Bogdan Božović delegati su jednoglasno odlučili da će Sandra Adžić voditi ovu organizaciju u dvogodišnjem mandatu. Takođe, na sjednici su za potpredsjednike izabrani Dušanka Čelebić, Balša Dragović, magistar Boško Vuković, Milosav Božović, a za sekretara asocijacije je izabran Vuk Stanišić.

Izbornoj konferenciji su prisustvovali državni sekretar u ministarstvu poljoprivrede Marko Radonjić, savjetnici potpredsjednika Vlade profesor Vladimir Pavićević i Slađana Kaluđerović, šefica kabineta predsjednice Skupštine Sanja Jokić i potpredsjednice opštinskog odbora SNP Glavnog grada Ljiljana Lutovac i Maša Stevović.Sjednici je prisustvovalo 45 delegata.

Predsjednica mladih je u govoru kazala da joj je velika čast i zadovoljstvo što je izabrana za predsjednicu asocijacije mladih SNP Glavnog grada.„SNP kao partija traje već četvrt vijeka, ali nam ne nedostaje snage, energije i entuzijazma da se borimo za ljepšu, pravedniju i tradicionalnu Crnu Goru. Naša partija je oduvijek baštinila prave vrijednosti i u teškim trenucima je bila na pravoj strani istorije, iako su posledice bile teške i nemjerljive. Naše članstvo čine ljudi kojima su čast i dostojanstvo iznad svega. Odlučno ćemo nastaviti borbu naših predaka, čuvaćemo vrijednosti koje su utkane u temelje SNP i zajedničkim radom ostvariti dobar rezultat na parlamentarnim izborima“ – istakla je Adžićeva.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.