Категорије
СНП

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović primila je danas u oproštajnu posjetu Nj.E. Danielu Gašparikovu, stalnu predstavnicu Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori

Predsjednica Đurović je zahvalila Gašparikovoj na saradnji, angažmanu i posvećenosti koje je pokazala u snaženju partnerstva UNDP-a i Crne Gore tokom svog mandata.

Ona je istakla da su kvalitet projektnih rješenja koja je inicirao UNDP i podrška koju je pružio Vladi Crne Gore u njegovoj realizaciji doprinijeli bržem i efikasnijem razvoju nacionalnih politika, strateških programa i praktičnih rješenja u dostizanju razvojnih ciljeva i Agende 2030, te naglasila da programi saradnje sa UNDP-em u potpunosti korespondiraju sa strategijom unutrašnjeg razvoja i spoljnopolitičkim ciljevima naše zemlje.

Iskoristivši priliku da zahvali UNDP-u na podršci koju je pružio Crnoj Gori u odgovoru na pandemiju COVID-19, Đurović je potencirala da je ova organizacija bila ključni posrednik u nabavci lične i zaštitne opreme za zdravstvene radnike, neophodnih medicinskih sredstava i drugog materijala za zdravstvene ustanove.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.