Категорије
СНП

Министар здравља и потпредсједник Социјалистичке народне партије (СНП) Драгослав Шћекић уручио је кључеве од новог санитетског возила Јединици завода за хитну медицинску помоћ у Беранама: Беране је данас у центру дешавања!

МИНИСТАР ШЋЕКИЋ: ЈЕДИНИЦИ ЗАВОДА ЗА ХИТНУ МЕДИЦИНСКУ ПОМОЋ УРУЧИЛИ СМО КЉУЧЕВЕ НАЈСАВРЕМЕНИЈЕГ САНИТЕТСКОГ ВОЗИЛА

“Завод за хитну медицинску помоћ Црне Горе је, уз подршку Министарства здравља, реализовао је набавку савременог комплетно опремљеног санитетског возила у циљу унапрјеђења рада службе Хитне помоћи у Беранама, услова рада за све запослене Завода као и брже, боље и ефикасније здравствене заштите за све грађане Берана и Црне Горе” истакао је министар Шћекић.

Вриједност возила је 52.700,00€, а средства су обезбијеђена из капиталних издатака Завода за хитну медицинску помоћ за 2023. годину.Он је најавио, адаптацију јединице Завода за хитну медицинску помоћ у Беранама, која ће коштати 64.610,00 еура, док ће у медицинску опрему бити уложено 25.000,00 еура. Новац је обезбијеђен из Капиталног буџета.🏥Такође, поред Берана обезбијеђена су средства у износу од 440.000,00 еура за адаптацију још четири јединице Завода за ХМП и то у Бијелом Пољу, Никшићу, Будви и Бару.Грађани на првом мјесту !

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.