Категорије
СНП

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i lider SNP-a Vladimir Joković pozdravio je današnju akciju SPO-a i SDT-a i poručio da građani Crne Gore žele pravdu i vladavinu prava

“Ogromni broj građana Crna Gore pozdravlja borbu naših institucija protiv kriminala i mafije i želi pravdu. Čestitke stižu i sa adresa naših ključnih međunarodnih partnera koji nam i pomažu u toj borbi. I neka se zna – svi koji su dio bilo koje kriminalne organizacije, svi oni koji su se bavili švercom droge, cigareta treba da se nađu iza rešetaka. Jer Crna Gora mora biti zemlja u kojoj su svi jednaki pred zakonom, kao što Ustav nalaže”, rekao je Joković.On je dodao da je prekretnica nastala 30. avgusta kada je osvojena sloboda.

”Od 30. avgusta na ovamo Crna Gore ide ka progresu u pogledu popravljanja životnog standarda i u pogledu dostizanja demokratskih ideala u funkcionisanju našeg društva i države, a posebno dobre rezultate imamo u polju borbe protiv mafije. Nastavljamo istim tempom ka progresivnoj i demokratsko Crnoj Gori“, poručio je Joković.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.