Категорије
СНП

Министар здравља, Драгослав Шћекић, обишао је градилиште будуће Клинике за ментално здравље

ШЋЕКИЋ: КЛИНИКА ЗА МЕНТАЛНО ЗДРАВЉЕ ЋЕ ПОТПУНО БИТИ ЗАВРШЕНА КРАЈЕМ ЈАНУАРА 2024. ГОДИНЕ

Министар здравља, Драгослав Шћекић, са директорицом Клиничког центра Црне Горе (КЦЦГ) Љиљаном Радуловић и представником извођача радова, обишао је градилиште будуће клинике, и том приликом је истакао да, инфраструктурна улагања прати планирана кадровска политика, која ће у наредном периоду резултирати повећаним бројем специјализација и супспецијализација у складу са потребама установа.

Радови на изградњи нове Клинике за ментално здравље теку планиром динамиком, извођач радова ће испоштовати договорени рок, те ће објекат у потпуности бити завршен крајем јануара 2024. године, како је и потврђено министру здравља.Из МЗД су казали да су на објекту завршени груби грађевински радови, уградња спољашње браварије, као и развод инсталација, а да су у току радови на изради фасаде, уградњи унутрашње браварије и монтажи спуштених плафона, као и припрема за постављање керамике и израду молерских радова.“Можете и сами видјети да је објекат већ у озбиљној фази завршетка, да се већ приводе и изводе радови у финалној фази .

Радујем се и што је извођач радова испоштовао обећани рок, предвиђен приликом расписивања тендера. И остали објекти у здравству, у којима су почели радови и реконтрукције, опремају се у складу са најсавременијим стандардима, а све с циљем побољшања квалитета услуге за грађане, али и услова за рад запослених у здравственом систему“, казао је Шћекић.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.