Категорије
СНП

Predsjednik SNP CG, Vladimir Jokovic, čestitao je 4. avgust, Dan opštine Plužine, predsjedniku Opštine Slobodanu Deliću, predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću, odbornicima i svojim sugrađanima

„Od srca čestitam Dan opštine Plužine predsjedniku Opštine Slobodanu Deliću, predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću, odbornicama i odbornicima, kao i svim građankama i građanima Plužina.Dan opštine Plužine podsjeća nas na našu slavnu istoriju Pivljana, njihovo herojstvo i njihove žrtve koje su dali tokom NOR-a. Svoju ideju antifašizma uzidali su u temelje izgradnje društva jednakih šansi, bez diskriminacija i podjela, radeći na bržem ekonomskom i privrednom razvoju pivskog kraja. Prirodni potencijali kojima obiluje pivski kraj, trebaju biti stavljeni u službu razvoja i većeg zapošljavanja, čime će doći do ukupnog društvenog napretka.

S obzirom da sam rođeni Pivljanin, čvrsto sam uvjeren da će se daljom valorizacijom bogatih prirodnih i turističkih resursa i ulaganjem u razvoj naše Opštine, još više poboljšati standard građana Plužina, ali i sveukupni razvoj Crne Gore.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.