Категорије
СНП

Rekonstruisan dio Doma zdravlja Mojkovac; Ministar Šćekić: Mojkovac je primjer kvalitetne saradnje lokalne samouprave i zdravstvenog sistema

Ministar zdravlja Dragoslav Šćekić zahvalio je i čestitao učesnicima projekta, opštini Mojkovac, ambasadi Bugarske i domu zdravlja na uspješno sprovedenim aktivnostima

U Domu zdravlja Mojkovac, zahvaljujući donaciji, vrijednoj oko 35 hiljada eura, koju je ovoj sjevernoj opštini opredijelila Ambasada Bugarske, rekonstruisan dio krova i novim trotoarima uređen prostor oko ovog zdravstvenog objekta.

Ministar zdravlja Dragoslav Šćekić zahvalio je i čestitao učesnicima projekta, opštini Mojkovac, ambasadi Bugarske i domu zdravlja na uspješno sprovedenim aktivnostima.

„Posebno želim da zahvalim gospodinu Dimitrovu i bugarskoj ambasadi na prepoznavanju prioriteta kroz ulaganje u zdravstvo, kao i lokalnoj samoupravi, na čelu sa predsjednikom Veskom Delićem, koji je sa svojim timom uspješno učestvovao u sprovođenju projekta.


Ovakav pristup je pokazni primjer kako opštinske vlasti pomažu institucije u svom mjestu, a vjerujem da bi zdravstvo i zdravstvena infrastruktura uvijek trebali biti u vrhu prioriteta“ poručio je Šćekić.

Izvor: https://budiminfo.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.