Категорије
СНП

”Propust lokalne vlasti, zbog kojeg đaci iz podgoričkog naselja Beri nemaju redovan autobuski prevoz, mora biti riješen u najkraćem mogućem roku“, saopšteno je iz Asocijacije mladih SNP Podgorica

„Ono protiv čega smo se borili trideset godina, sada se ponavlja u mandatu nove podgoričke vlasti, što mora biti sankcionisano od strane rukovodilaca u lokalnim institucijama“, navedeno je u saopštenju.

Kako su rekli, nedopustivo je da mještani naselja Beri, među kojima su brojni đaci, nemaju mogućnost da dođu do svojih radnih mjesta i škola, zbog propusta preduzeća „Putevi“. „Linija 53 je od velikog značaja za mještane Bera i ona mora biti realizovana u skladu sa redom vožnje, svakog dana“.

Pošto ovo nije prvi propust ovog preduzeća, jer je odluka o besplatnom gradskom prevozu za sve građane, koja je posebno značajna za đake, kasnila nedelju dana, iz Asocijacije mladih pozivaju na odgovornost i kažu da bi najmoralniji čin bio podnošenje ostavke rukovodećih kadrova u „Putevima“, čime bi se građanima pokazalo da postoji sistem odgovornosti i neka nova praksa u slučaju gdje se ista greška ponavlja više puta. „Svi moramo raditi u interesu građana Podgorice, a ne na njihovu štetu“, stoji u zaključku.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.