Категорије
СНП

Потпредсједник Социјалистичке народне партије Црне Горе и министар здравља Драгослав Шћекић:

ОНИМА КОЈИМА НИЈЕ ЦИЉ БОРБА ПРОТИВ ОРГАНИЗОВАНОГ КРИМИНАЛА И КОРУПЦИЈЕ, МА ЗА ЧИЈЕ ИНТЕРЕСЕ ДЈЕЛОВАЛИ КРОЗ ОДРЕЂЕНЕ КРИМИНАЛНЕ ПОЛИТИЧКЕ СТРУКТУРЕ НИКАДА ВИШЕ НЕЋЕ УПРАВЉАТИ ЦРНОМ ГОРОМ!

Социјалистичка народна партија је субјекат који се 25 година бори против организованог криминала и корупције, чега су репрезенти управо вође ДПС режима и њима блиских структура који су заједно остваривали велику материјалну корист на рачун грађана.

Управо смо као дио 43. Владе показали одлучност и предузели конкретне кораке и увијек ћемо бити партнер и подршка, како смо то и до сада били, свима онима који желе недвосмислену борбу против криминала и корупције.Држава никада више не смије дозволити да криминалне структуре састављају владе како су то чинили до 30. августа.

СНП као учесник ове и будућих влада сигурно ће бити гарант наставка таквог дјеловања и борбе или нећемо бити дио таквог амбијента који не жели да се супротстави организованом криминалу и корупцији.

Захваљујући нашим страдањима током 25 година власти ДПСа у току су одлучни процеси и конкретна откривања и процесуирања починилаца и налогодаваца најтежих кривичних дјела против државе Црне Горе, њене имовине, а самим тим и грађана.

Покушај Лазовића да спинује јавност пробајући да се представи како он саставља Владу и тиме додатно рушећи политички амбијент и повјерење између политичких субјеката од 30. августа код СНП-а неће проћи!

Напомињем да је грађанима Црне Горе и нама као носиоцима извршне власти, непријатељ исти и да нам је заједнички циљ да вратимо друштво на одговоран колосјек, вратимо снагу институцијама система и затворимо поглавља 23 и 24.Онима којима то није циљ, ма како се они звали и за чије интересе дјеловали кро

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.