Категорије
СНП

Само нулта толеранција на организовани криминал и корупцију омогућиће затварање преговарачких поглавља 23. и 24., која су кључна за даљи напредак Црне Горе у европским интеграцијама

Залагање за пуну владавину права један је од угаоних темеља политике СНП-а од њеног оснивања. Ни за милиметар нијесмо одступили од принципа да нико, без обзира на своју позицију или моћ, није и не може бити изнад закона, као и да се полиција мора очистити од криминалаца у униформи.

Зато поздрављам акцију Специјалног државног тужилаштва и Специјалног полицијског ођељења која је у служби чишћења Црне Горе од криминала и корупције.

Славко Стојановић и Веселин Вељовић заједно су пуних 15 година били на челу Управе полиције, а управо у том времену кулминирали су криминал и шверц, на шта је СНП константно указивао. Данас поново свједочимо да је вријеме мајсторско решето, односно да је залагање СНП-а за државу владавине права истрпјело пробу времена.

Правда је можда спора, али кад-тад закуца на врата свих оних који су се огријешили о закон, а посебно оних чија је дужност била да штите закон, умјесто што су били криминалци у униформама полицајаца.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.