Категорије
СНП

Ministarstvo sporta i mladih POKROVITELJ VELIKE HUMANITARNE ORGANIZACIJE ,, SRCE ZA DJECU

Pridružite se velikoj humanitarnoj manifestaciji “SRCE ZA DJECU”, u subotu 23. decembra, od 11h na trgu Nezavisnosti u Podgorici.

Više od 400 djece iz socijalno ugroženih porodica u Podgorici, kao i nekoliko desetina odličnih i talentovanih đaka podgoričkih osnovnih škola lošije materijalne situacije, dobiće svoje novogodišnje poklone u subotu 23. decembra.

Potpredsjednik Vlada Crne Gore i ministar sporta i mladih, Dragoslav Šćekić, svečano će otvoriti ovu manifestaciju, koja ima za cilj da, prije svega, pošalje snažnu poruku da svi segmenti društva – lokalne samouprave, privreda, mediji, državne institucije i građani – prepoznaju potrebe i pružaju podršku najranjivijima.

Želimo da zajedno afirmišemo društvenu odgovornost i solidarnost i i da skrenemo pažnju prije svega na djecu i mlade kojima je neophodna podrška društva. Pozivamo sve građane Podgorice da nam se toga dana pridruže na Trgu nezavisnosti, da zajedno ispratimo ovu godinu na najljepši način, tako što ćemo se družiti sa našim najmlađima i dati im vjetar u leđa za bolju i ljepšu 2024. godinu.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.