Категорије
СНП

Његово високопреосвештенство митрополит црногорско-приморски СПЦ г. Јоаникије угостио је у Саборном храму Христовог Васкрсења у Подгорици посланицу Слађану Калуђеровић и директора ЈУ КИЦ „Зета“ Бранка Ноковића

Овом пријатном и конструктивном састанку присуствовали су Тања Вујачић, секретаркa Клуба посланика СНП, Ранко Пејковић, члан Савjета КИЦ-а, као и протојереј Игор Балабан.

„На састанку смо изразили поштовање према улози и ауторитету Митрополита, као и захвалност за његову посвећеност духовном вођењу заједнице.

Упутили смо позив митрополиту Јоаникију да буде гост у Културно-информативнoм центру ,,Зета“, што је прихватио, изразио задовољство што на мjeста одлучивања долазе млађе генерације које воде рачуна о културно-историјском наслеђу и пружио подршку за наставак обогаћивања културног и духовног садржаја.

Такође, покренули смо питање изградње спомен-обиљежја блаженопочившем митрополиту Амфилохију, што ће бити једна од тема коју ћемо кандидовати у наредном периоду, а у договору са Митрополијом.“

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.