Категорије
СНП

Mladi žele državu bez korupcije i kriminala!

Jovana Bulatović, Asocijacija mladih SNP CG

Crna Gora grca u problemima, fabrike su zatvorene, nezaposlenost velika, a pandemija korona virusa povećava stopu siromaštva u našoj državi.

Neodgovorna politika aktuelne vlasti dovela je do toga da raste broj siromašnih i onih koji su na ivici egzistencije. Mlade SNP-a brinu zvanični podaci Monstata koji govore da je Crna Gora u riziku od siromaštva i da svako deseto dijete živi u siromaštvu. Zato nas i ne čudi činjenica da sve veći broj mladih napušta svoju državu u potrazi za normalnijim standardom i životom. Ako se nastavi ovakav trend, možemo ostati bez najmlađe populacije, a samim tim i bez budućnosti.

Očigledno da aktuelni režim na čelu sa DPS-om nije u stanju da obezbijedi bolji život i veće plate, a u strahu od predstojećeg sigurnog izbornog poraza opet se služe izlizanom tezom da onaj ko je protiv DPS-a u stvari glasa protiv svoje države.

Mladi Socijalističke narodne partije snažnije nego ikada podržavaju svoju Crnu Goru u naporima da konačno postanemo demokratsko društvo i pozivamo sve one koji žele promjene da nam se pridruže, da gradimo državu bez podjela i mržnje, državu u kojoj neće hapsiti i progoniti naše vršnjake zbog drugačijeg mišljenja. Želimo Crnu Goru koja će omogućiti jednom Novaku Đokoviću da bude svoj na svome i neće mu zabranjivati dolazak u svoj zavičaj. Želimo državu bez korupcije i kriminala, državu koja će se ponositi svojim postojanjem, ne izmišljajući nove crkve i istorije.

Mladi SNP nastavljaju svoje aktivnosti u svojim opštinskim ograncima. Sigurni smo da sa promjenama u Crnoj Gori dolazi bolje sjutra i za nas.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.