Категорије
Друштво

SLAVIŠA JOVIĆ PREDSJEDNIK MO SNP SUTOMORE

Večeras je u Sutomoru održan sastanak mjesnog odbora SNP Sutomore,na kome je nakon konstituisanja odbora, izabrano novo rukovodstvo.
Za predsjednika jednog ,od najvećih mjesnih odbora SNP u Baru,izabran je Slaviša Jović,a za sekretara mjesnog odbora postavljen je Ranko Marković,obojica privatni preduzetnici.
SNP CG i njen opštinski odbor u Baru su veoma zainteresovani za razvoj Sutomora,dijela Bara koji ima sve potencijale da bude jedno od najljepših,i najuredjenijih turističkih mjesta u Crnoj Gori.
Sutomore,tradicionalno daje jaku političku podršku SNP i ostalim opozicionim partijama,i stoga je ovo konstituisanje mjesnog odbora ,i izbor novog rukovodstva značajno za opštinsku organizaciju SNP.
Na ovom sastanku je bilo riječi o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori,i u Baru,ali i o infrastrukturnim pitanjima u ovoj barskoj mjesnoj zajednici. Posebna pažnja je
posvećena novim projektima, koje ljudi iz ovog mjesta iniciraju,i oni će se naći u fokusu pažnje i mjesnog odbora SNP Sutomora,i barskog opštinskog odbora.
Sastanku u Sutomoru prisustvovali su i koordinator SNP za Bar Vasilije Lalošević, potpredsjednik OO Milorad Leković i portparol OO Branko Bulatović.
Proces formiranja i stabilizacije novih mjesnih odbora SNP na teritoriji barske opštine, biće nastavljen i u narednom periodu.



Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.