Категорије
Друштво

Odgovor SNP Kolašin DPS-u

DA STE ULAGALI U PRIVREDU KOLIKO U KOVERTE, IZ KOLAŠINA NIKO NE BI ODLAZIO
Gospodo iz DPS-a, znamo da vam smeta jačanje SNP-a, jer ste i sami svjesni da kada je jak SNP u Kolašinu, vi nećete biti ni blizu vlasti. Jačamo i ne namjeravamo stati, upravo zato što nama nisu prijatelji i finansijeri odbjegli tajkuni, zato što se naši gradonačelnici ne nalaze iza rešetaka kao brojni vaši.

Istina je, mi nismo imali ni Svetozara Marovića, ni Duška Kneževića, ni Vuku Golubovića, ni Rajka Kuljaču, ni Žarka Pavićevića, ni Lazara Rađenovića kao i brojne druge. Vjerovatno su sasvim slučajno to vaši partijski drugovi. Vjerovatno se i sasvim slučajno vaši partijski drugovi i mnogi drugi rukovodioci nalaze iza rešetaka ili se protiv njih vode sudski postupci?

Međutim, vi opet bježite od istine i uporno izbjegavate da odgovorite zašto ste zataškali detalje oko stečajnog postupka u Impregnaciji drveta. Znamo i zašto. Zato što se tu krije nova afera, čijim otkrivanjem će pasti jos jedan vaš prijatelj i finansijer. Opet vas pitamo isto, šta se desilo sa nekada uspješnim kolašinskim kolektivima? Gdje su sada Impregnacija drveta, ŠIK Tara, FAK, Veletrgovina, Sinjavina, Transport i ostali, nekada moćni kolašinski kolektivi?

S obzirom da kažete da se nama priviđaju gole ledine, vi očigledno vidite nešto drugo, pa vam predlažemo da iste obiđete i da nam kažete gdje su ta postrojenja, mašine, radnici? Međutim, pošto vam istinitost i hrabrost nikada nije bila bliska, unaprijed vam kažemo da ne očekujemo ni sada vaš odgovor, već neku novu halucinaciju.

A istina je da umjesto jednog industrijskog grada u kojem je radilo preko 2.000 radnika, koji je bio za primjer i ponos, imamo grad koji pusti, grad u kojem se kupuju karte u jednom smjeru u potrazi za egzistencijom.

Gospodo, da ste novac ulagali u privredu, umjesto što ste ga dijelili u kovertama, danas bi imali Kolašin u kojem se rado ostaje, živi i radi.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.