Категорије
Друштво

KRIVICU BARSKIH OPŠTINARA, MINISTRA ŠEHOVIĆA I MINISTARSTVA OBRAZOVANJA NEĆE MOĆI DA OPERE NI JADRANSKO MORE

Posledica asistencije barske policije prilikom protesta aktivista građanske inicijative ,je izmedju ostalog privodjenje petoro aktivista, medju njima i jedne trudnice, koja je, po pisanju medija i društvenih mreža, nažalost, izgubila bebu. Tužno da tužnije ne može biti.
Reklo bi se, asistencija barske policije nikšićkoj građevinskoj firmi – da, i obračun sa mirnim građanima – da, ali, obračun sa mafijom i organizovanim kriminalom -ne.
Scene kakve nismo ni u snu htjeli da vidimo u Baru, dešavale su se ovih dana.
Tražili smo, zajedno sa ostalim opozicionim kolegama, vanrednu sjednicu opštinske skupštine, gospodo iz vladajuće koalicije, niste htjeli, ili niste smjeli da je zakažete, i sada imate slike u našem gradu kao sa bliskoistočnih ratišta.
Savjet za građansku kontrolu policije će uskoro analizirati novonastalu situaciju i eventualnu, prekomjernu policijsku upotrebu sile. Možda će njihov zaključak biti da je do iste došlo i utvrditi krivicu ljudi u plavim uniformama i njihovih civilnih šefova, ali gospodo, barski opštinski čelnici, vašu krivicu i krivicu ministra Šehovića i Ministarstva obrazovanja, neće moć oprati ni Jadransko more. Vi ste direktni krivci za podjele i stvaranje tenzija u gradu pod Rumijom, zbog svog pogrešnog činjenja ili nečinjenja.



Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.