Категорије
Друштво

MLADI KOALICIJE „ZDRAVO BERANE” POMOGLI SUZANI MILOŠEVIĆ

Mladi koalicije „Zdravo Berane” pokrenuli su akciju prikupljanja novca za kupovinu perike djevojčici Suzani Milošević, kojoj je prije četiri godine dijagnostikovana „alopecia universalis”, potpuni gubitak kose.
– Cilj nam je bio da uključimo u ovu priču što više građana kako bismo pokazali solidarnost i bili kao sugrađani prava podrška jedni drugima onda kad je pomoć stvarno potrebna. Uspjeli smo u tome. Veliki broj Beranaca nam je pomogao da prikupimo novac za kupovinu perike. Svako je učestvovao onoliko koliko je mogao jer nam nije bio cilj da opteretimo ničiji budžet već da pokažemo pravu solidarnost i osjetimo zadovoljstvo zbog jednog humanog djela. Zaposleni u Opštini Berane, građani, neke nevladine organizacije, privrednici, bez obzira na nacionalnu, političku, vjersku pripadnost pomogli su da akciju uspješno sprovedemo i nedavno je iz Njemačke za Suzanu stigla adekvatna, originalna perika sa kvalitetnim vlasima – saopštili su mladi koalicije „Zdravo Berane”.
Kazali su da će, ukoliko zdravstvene institucije budu uputile Suzanu na liječenje van Crne Gore, nastaviti akciju prikupljanja neophodnih sredstava.

Izvor; Dnevne novine DAN

 

 

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.