Категорије
Актуелно

Lalošević: Nije realno da je na izbore u Baru izašlo samo 52 odsto Barana

Novi predsjednik Skupštine opštine Bar je Mićo Orlandić (SD).
On je danas izabran glasovima svih 28 odbornika vladajuće koalicije (DPS, SD, „Biram Bar“ i BS) koji su ga i predložili svojim potpisima za tu funkciju. Odbornici opozicije, njih devet, nisu učestvovali u glasanju.
Prije glasanja iz skupštinske sale izašli su i odbornici SDP-a, dok je u sali do glasanja ostao Vasilije Lalošević (SNP), ali je odbio da preuzme glasački listić.
Lalošević se prije toga takođe obratio odbornicima i građanima Bara koji su slušali prenos sjednice preko talasa Radio Bara. On je podvukao da je većina u barskom parlamentu „granitna i neupitna“.
„Ipak, ne treba se seiriti zbog toga. Jer prije svega nije realno da je na izbore izašlo samo 52 odsto Barana. Da ne govorimo o zloupotrebama i pritiscima. Ne likujte nad aktuelnom političkom situacijom u Baru“ – poručio je Lalošević, navodeći da principijelno i u znak solidarnosti sa opozicionim kolegama neće učestvovati u glasanju.
„Dajte da zajedno radimo na projektima od značaja za građane Bara. Da Bar više ne bude na naslovnicama sa rubrikama iz crne hronike. Busije i rovovi nikome ne donose dobro. Bez obzira na razliku 28 prema sedam u korist vlasti u lokalnom parlamentu, dajte da ukrštamo argumente i kontrargumente, za dobro građana Bara“ – naveo je Lalošević, naglasivši da je odgovornost na 28, a ne na devet predstavnika građana u SO Bar.

Izvor: Barski portal

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.