Категорије
Актуелно

Šćekić i Janović otvorili halu u Beranama

Ministar sporta u Vladi Crne Gore Nikola Janović i predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekic danas su u ovom gradu, povodom 21. jula, Dana opštine, otvorili novu sportsku dvoranu.

Otvaranju hale sportova prethodila je svečana sjednica Skupštine opštine, na kojoj je, uz veliki broj zvanica, predsjednik opštine Dragoslav Šćekić podsjetio na sve što je urađeno između dva gradska praznika.

Na sjednici su uručena najviša opštinska priznanja, nagrada 21. jul, ovogodišnjim dobitnicima defektoloskinji u penziji Dragoslavki Đokić koja je čitav život posvetla radu sa djecom sa posebnim potrebama, kao doktoru Draganu Kastratoviću, koji spašavajući ljudske živote za sobom ima petnaest hiljada hirurskih zahvata.

Dan opštine Berane prate i brojna druga društvena, sportska i kulturna dešavanja, a na gradskom trgu od 21 sat počeće koncert Bobana Rajovića.

Dvadest prvi jul se proslavlja kao Dan opštine Berane u znak sjećanja na taj datum kada je u ovom gradu 1941. godine formiran prvi Obor narodnog oslobodjenja u fašimom porobljenoj Evropi.

Izvor: Vijesti.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.