Категорије
Актуелно

Медојевић: Опозицији мјесто директора полиције који ће да хапси ДПС криминалце

Предсједник Покрета за промјене и један од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић оцијенио је да куповину гласова у корист ДПС једино може спријечити прелазна Влада и да опозиција добије мјесто директора Управе полиције.

Опозиција може спријечити куповину бирача само ако се оружано супростави наоружаним криминалцима који чувају штабове ДПС гдје се врши плаћање гласова. Или да опозиција добије директора полиције који ће хапсити активисте ДПС. Ту измјене закона не помажу. Само протести и прелазна Влада, истакао је Медојевић на свом ФБ профилу.

Он је додао да је против насиља и сукоба.

Само указујем на бесмиленост иницијатива за измјену изборних закона. Измјенама изборних закона не можемо спријечити ДПС активисте да купују гласове, нити склонити наоружане криминалце који чувају штабове. Они имају право да физички насрћу на активисте опозиције и да за то не одговарају. Једино рјешење је јединство опозиције и протести за формирање прелазне Владе. И да у прелазној Влади опозицији да припадне мјесто директора полиције, који ће онда похапсити криминалце који обезбјеђују штабове ДПС и активисте који плаћају бираче. То је ДФ показао 24.10.2015. Тада су нас издали из остатка опозиције и сјели за сто са Ђукановићем. Зато Демократе и УРА нијесу за протесте. Чекају нову понуду из ДПС и зелено свјетло из центра моћи, навео је Медојевић.

Izvor; IN4S

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.