Категорије
Актуелно

SNP Plužine; DEMOKRATE NEMAJU GRANICA U ZAMAJAVANJU GRAĐANA

Da predstavnici Demokrata nemaju granica u iznošenju netačnih činjenica i zamajavanja građana Plužina i Crne Gore najbolje govori jučerašnje saopštenje tog odbora u Plužinama.
Na sebi svojstven način, zlonamjerno su napali na lokalnu vlast u Plužinama i još jednom pokazali da u političkoj borbi sa SNP-om koriste neistine izvučene iz konteksta stvarnih činjenica.
Radi istine, ističemo da se u sklopu proslave Dana Opštine organizuje niz aktivnosti i manifestacija:
– održavanje 50-tog, tradicionalnog turnira u malom fudbalu koji je trajao deset dana, kao i nagrada za prva tri mjesta,
– održavanja slikarske kolonije od 3 – 6. avgusta,
– akcija, dva udruženja dobrovoljnog davanja krvi,
– muzički koncert na otvorenom i na kraju
– ručak poslije svečane sjednice povodom dana Opštine.
Iznos od 20.000 eura je Budžetom predviđeni iznos za sve navedene aktivnosti a ni u kom slučaju nije iznos predviđen za ručak.
Bukvalan i banalan pristup tumačenju Budžeta pokazuje ili neiskustvo u sretanju sa aktima ovog tipa u redovima Demokrata ili zlonamjeran i jeftin pokušaj diskreditacije vlasti u Plužinama.
Njihovo nepoznavanje primjene Zakona o javnim nabavkama primjetno je i u ovom saopštenju. Iznos koji je potreban za ručak nakon svečane sjednice, daleko je ispod iznosa za koji se raspisuju pozivi u skladu sa Zakonom.
Gospodo Demokrate , nema “poslušnika” u Pivi a najmanje u SNP-u, i ako već nemate argumenata i stila u pisanju tekstova prema našem odboru i članovima odbora u Plužinama, pokušajte, svi zajedno, dok pišete ova saopštenja, da pronađete malo elementarne kulture u izražavanju i poštovanju ličnosti kolega odbornika.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.