Категорије
Актуелно

ДФ и СНП из Плава поручили Мирсаду Барјактаревићу: Трајаћете колико „мачково весеље“

Представници коалиције ДФ-а и СНП-а из Плава поручили су новоизабраном предсједнику Општине Плав Мирсаду Барјектаревићу да не брине о опозицији, него о опстанку власти у овом граду.

Ничим изазван, крајње недобрнамјерно, он се забринуо да ће опозиција нестати у Плаву, ако не послуша његове савјете. Коалиције ДФ-СНП му поручује да се не оптерећује пустим сновима, и да ће владаућа коалиција у Плаву трајати дуго колико и „мачково весеље“. Што се озбиљности тиче, коју потенцира Барјектаровић, она је баш неопходна јер је и сам један од актера, а то могу посвјеочити и представници средстава јавног информиања у каквом амбијенту елементарне неозбиљности и непознавања процедуре је изабран за предједника општине Плав. Нови одборници прво су гласали за верификацију сопствених мандата, па је онда утврђиван дневни ред а на крају се обрнутим редоследом утврђивао кворум, што је елементарни предуслов за почетак сједнице. Због тога му топло препоручујемо, прије него почне да се бави високом политиком, и дијели савјете другима, да са својим сарадницима макар прочита Статут и Пословник Скупштине Општине Плав. појашњавају из ДФ-а и СНП-а.

Они тврде да у Плаву сви знају како је намакнута убједљива већина.

-Злоупотреба државних инстиција од стране неколико високих функционера СД-а, на челу са министрима Шеховићем и Краповићем, била је најаче предизборно оружје Барјектаровићеве партије. Па га зато позивамо да сам лијепо објави базу обећања политичких запошљавања којима су куповали подршку грађана њиховој безидејној, профитерској комби партији! И то именом и презименом, или да пошто је до сада радио у тужилаштву поменуте спискове са све конкретним именима и презименима достави својим дојучерашњим колегама у тужилаштву да се они мало тиме позабаве. Да је изборни резултат владајуће коалиције у Плаву, израз поштене програмске политичке борбе, ми из опозиције би честитали на изборном резултату, али то није тако и то знају сви у Плаву, а најбоље функционери владајуће коалиције, тврде у овој коалицији.

Они појашњавају да за разлику од власти  што лажно брине о нестанку опозиције у Плаву, они брину да због политике владајуће странке Плав не доживи најгоре дане у својој новијој историји!

И на крају пошто помињете централни ниво, питајте Ивана Брајовића, за случај „Рамада“ или можда боље за „Лименку“, а имали бисте и Вујицу Лазовића да приупитате за многе ствари, али о томе ћемо другом приликом, а да не говоримо о министру Шеховићу, шампиону страначких запошљавања! И онда се сасвим оправдано код грађана рађа сумња да ће те и ви вршити функцију као и ваши шефови, иако ми из ДФ и СНП желимо да вјерујемо да то неће бити тако!, закључује ДФ и СНП. 

Izvor; IN4S

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.