Категорије
Друштво

U etno selu „Montenegro“ sjutra počinje šesta „ljenčarijada“

PLUŽINE – „Ljenčarijada“, koja se šestu godinu zaredom organizuje u etno-selu „Montenegro“ u Gornjima Breznima, počinje sjutra u 9 časova. Jedan od vlasnika etno-sela Milonja Blagojević ističe da će tradicionalna manifesatcija i ove, kao i prethodnih godina, okupiti brojne džabalebaroše iz svih krajeva Crne Gore za koje su pripremili vrijedne nagrade. Pobjednika takmičenja, odnosno najvećeg lenjivca, sleduje novčana nagrada od 400 eura koju je ove godine obezbijedila kompanija „Obuća UNO“, koja je generalni sponzor manifestacije.
– Pored novčane nagrade, najveća ljenčuga dobija i robne nagrade u vrijednosti od 400 eura. Ove godine takmičenje je podržao i „Dormeo“, pa će takmičari ležati na njihovim prostirkama čime se stiču uslovi da, zbog udobnosti, još duže leže – najavio je Blagojević.
Menadžer marketinga u kompaniji „UNO -NK“ Radoje Mijušković istakao je da su mislili i na ostale takmičare, pa će najbolji takođe dobiti njihovu obuću, a pobjednik anatomske „Skechers“ patike. „Obuća UNO“ „Skechers“ patike obezbijediće i za pobjednika takmičenja „Čekanje u redu“, koje u etno-selu počinje u nedjelju, 19. avgusta, a najupornijeg „čekača“ sleduje i novčana nagrada u iznosu od 100 eura. Iz etno-sela poručuju da su za sve takmičare obezbijedili besplatnu hranu i piće, a onima koji su od Gornjih Brezana udaljeni više od 100 kilometara i smještaj sa punim pansionom.

Izvor: Dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.