Категорије
Друштво

Gospodine Brajoviću, objasnite ove igrice na račun poreskih obveznika oko autoputa

Gradnja najvećeg infrastrukturnog projekta u Crnoj Gori, autoputa Bar-Boljare, ne prestaje da intrigira javnost.

Socijalistička narodna partija Crne Gore je od prvog dana pozdravila i istininski podržavala razvoj putne mreže, posebno izgradnju ovog istorijski bitnog projekta za našu državu. Smatramo da će ovaj put mnogo pomoći razvoju svih naših prirodnih potencijala i povezati sjever i jug. Ako zbog ničeg drugog, svaki odgovoran građanin podržava gradnju zbog svih opasnosti koje putni pravac kroz Platije donosi učesnicima u saobraćaju.

Međutim, ono što smo pretpostavili se i dogodilo. Svakodnevno smo svjedoci da je Vlada Crne Gore postupala neodgovorno i da će zbog projekata koje je zaboravila da planski predvidi, dodatno zadužiti građane da plate još milione eura koji su mogli biti uloženi u druge projekte.

Posebna odgovornost leži na tadašnjem ministru saobraćaja, a sada predsjedniku Skupštine iz redova SD Ivanu Brajoviću. Gospodin Brajović snosi odgovornost za propuste i zahtjevamo da nam da objašnjenja na ove sumnjive radnje. Da li ćete, gospodine Brajoviću, objasniti javnosti ovu igricu na račun poreskih obveznika? Koliko će se na kraju novca potrošiti zbog Vaših propuštanja da radite svoj posao na valjan način?

Dobar dio gradnje, a i “ugradnja” vrha vlasti u ovom projektu treba da zabrine svakog dobronamjernog pojedinca.

Zato će SNP, kada dođe na vlast zajedno sa ostalim kolegama iz opozicije, potencirati ispitivanje svih propusta koje je učinila aktuelna vlast i zatražiti odgovornost za njihova postupanja pred nezavisnim institucijama.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.