Категорије
Друштво

Opštinski odbor SNP Golubovci: BULEVAR U SIJENCI PROPALIH PUTEVA

Nečuveno je, ali, nažalost, nije iznenađenje da vlast razmišlja o građanima Zete samo mjesec pred izbore, a kad se dočepa fotelja postupa po onoj – brigo moja, pređi na drugog.

Tako smo svjedoci da vlast u Golubovcima zatvara oči pred problemima običnih građana, čije bi rješavanje, da je u pitanju odgovorna i savjesna lokalna uprava, trebalo da bude svakodnevica i cilj političkog bitisanja.

Zećani su pokazali visok prag tolerancije kada je u pitanju kašnjenje glavnih infrastrukturnih projekata, što se posebno odnosi na Srednju školu, čije je otvaranje ove godine očekivala generacija đaka i njihovih porodica. Takođe, već predugo traje izgradnje dijela puta od osnovne škole ka Matagužima. Pritom su neke sporedne ulice, koje su ionako bile u lošem stanju, postale tranzitne što je ubrzalo njihovo propadanje toliko da su rupe na pojedinim mjestima zauzimale skoro cijelu dužinu puta.

Zetska vlast je taj problem riješila na epohalan način – “krpljenjem” rupa desetak dana prije izbora. Nažalost, dok se stvara fama oko projekata koji bi trebalo da su davno završeni, brojni seoski putevi se ne održavaju, a pravi problemi tek nas očekuju kad počne sezona kiša.

Izvor: Dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.