Категорије
Актуелно

Posjeta opštinskim odborima SNP-a na sjeveru Crne Gore

U sklopu redovnih aktivnosti, funkcioneri Socijalističke narodne partije Crne Gore na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem, potpredsjednikom Dragoslavom Šćekićem i sekretarom Izvršnog odbora Draganom Vukićem, obišli su proteklih dana opštinske odbore na sjeveru Crne Gore.

Predsjednik Joković sa saradnicima, prisutvovao je sjednicama opštinskih odbora Berane, Gusinje, Plav, Andrijevica, Rožaje i Bijelo Polje. Bila je to prilika da u neposrednom razgovoru sa rukovodstvom, članovi oštinskih odbora budu upoznati sa aktivnostima i narednim potezima Socijalističke narodne partije Crne Gore. Tokom svakog radnog sastanka uočena je potpuna konsolidacija unutar naše Partije i izraženo uvjerenje da će se tako nastaviti i ubuduće kako bi se SNP, već nakon narednih izbora, vratila na mjesto koje joj pripada na političkoj sceni Crne Gore.

Članovi oštinskih odbora SNP na sjeveru Crne Gore, upoznati su od strane rukovodtsva partije sa aktivnostima koje SNP sprovodi kada je u pitanju izborno zakonodavstvo kao i o smjernicama koje su određene za dalji rad SNP. Takođe, bilo je riječi i o završnim aktivnostima oko formiranja Asocijacije mladih i Asocijacije žena SNP. Asocijacija mladih SNP CG biće formirana krajem oktobra mjeseca.

Ove radne posjete opštinskim odborima potvrdile su činjenicu da su SNP i njeno rukovodstvo na pravom putu konsolidacije i snaženja partije potekle iz naroda.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.