Категорије
Актуелно

Predsjednik SNP razgovarao sa ambasadorom BiH: Ekonomski problemi su posledica loše politike aktuelne vlasti

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković razgovarao je danas u Podgorici sa Vinkom Radovanovićem, ambasadorom Bosne i Hercegovine u Crnoj Gori.
Sastanku je prisustvovao i direktor Socijalističke narodne partije Veselin Bakić.
Rešavanje međunacionalnih tenzija, unapređenje ekonomske saradnje na svim nivoima kao i saradnja u oblasti kulture, su samo neke od tema koje su bile aktuelne na današnjem sastanku.
Predsjednik Joković je posebno izrazio zabrinutost zbog aktuelnih ekonomskih problema koje su posledice politike aktuelne vlasti, navodeći da je neohodna integracija ciljeva kako na međunarodnom tako i unutrašnjem nivou, kako investicije i infrastrukturni projekti ne bi zaobišli sjever, što je do sada bio slučaj.
Raznovrsna turistička ponuda uz bogato istorijsko nasleđe treba da budu temelj za stvaranje poslovnog ambijenta i poboljšanja životnog standarda kako u južnim tako i u sjevernim opštinama.
Predsjednik Joković je na kraju razgovora izrazio uvjerenje da će zbog dobrobiti svih, doći do unapređenja bilateralnih odnosa između Crne Gore i Bosne i Hercegovine u narednom periodu.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.