Категорије
Друштво

Tihomir Bogavac, predsjednik opštinskog odbora SNP: DPS-u smeta što se Berane razvija

Gospodo iz DPS-a, bili su slavski dani pa iz tog razloga nismo htjeli da odgovaramo na vaša štura, neargumentovana, politikanska i prizemna saopštenja na kakva smo navikli već petu godinu za redom. Srećom, to su građani Berana prepoznali odavno pa su vam u nekoliko izbornih ciklusa pokazali gdje vam je mjesto – na periferiji svih zbivanja.

Iz obimnog i detaljnog Izveštaja Agencije za investicije i razvoj Berana izvukli ste par rečenica, pretvorili u poluinformacije (na vama svojstven način) i napravili polusaopštenje.

Da vam približimo, pošto ste neinformisani, da Agencija za izgradnju i razvoj Berana svakodnevno radi punim kapacitetom i izlazi u susret zahtjevima građana, a to se može vidjeti na svakom koraku jer je Berane pretvoreno u najveće gradilište u Crnoj Gori.

Spustite se, gospodo, u narod pa će vam biti jasnija slika, ali mi znamo da nećete jer vas ta slika boli. Boli vas i pozitivan izveštaj DRI na poslovanje te iste Agencije kojoj je pri kontroli izuzeta komletna dokumentacija. Boli vas i to što ste u jednom izbornom ciklusu imali vašeg funkcionera kao nadzorni organ u Agenciji pa ni tada niste imali, na vašu žalost, ni jednu primjedbu. Boli vas dobar rad i pozitivan nalaz DRI i kada je u pitanju Turistička organizacija Berana. Boli vas i to što vaši koalicioni partneri imaju drugačije mišljenje od vas po većini aktuelnih pitanja, pa veoma često glasaju drugačije od vas.

SNP kao većinski dio vladajuće koalicije, vas poziva da dođete u sva opštinska preduzeća, sekretarijate i službe, pratite rad i vršite kontrolu, ali znajući vas, to ćemo vam dozvoliti sa dovoljnog odstojanja od svih važnih dokumenata.

Na kraju vas obavještavamo, da će vam SNP ubuduće, kada god to bude potrebno, bilo da je riječ o Agenciji za izgradnju i razvoj Berana ili drugom opštinskom preduzeću i službi, odgovarati foto-dokumentacijom našeg, a uporedo i vašeg rada, pa neka vide nadležni organi da li će imati posla sa nama ili tradicionalno sa vama, jer bez obzira što se nervirate i mrzite što se Berane razvija u sredinu kakva treba da bude, mi ćemo nastaviti da radimo, pošteno, odgovorno i u interesu svih građana.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.