Категорије
Актуелно

ODBORNICI SNP PODGORICA SE SOLIDARISALI SA KOLEGAMA IZ OPOZICIJE

Solidarišući se sa odbornicima opozicije u Skupštini Glavnog grada, odbornici Socijalističke narodne partije napustili su danas sjednicu lokalnog parlamenta.

Opozicioni odbornici izazili su revolt zbog poslednjih dešavanja na političkoj sceni Crne Gore i odlučili da bojkotuju današnji rad lokalne skupštine.

Odbornici Socijalističke narodne partije smatraju da hapšenje narodnog poslanika, a posebno vrijeme i način na koji je to urađeno, predstavljaju grubo kršenje osnovnih principa demokratije i potrebe da Crna Gora bude demokratsko društvo.

Podsjećamo da ni u Skupštini Glavnog grada nije ništa bolje stanje ako se uzme u obzir činjenica da aktuelna vlast pokušava „silom na sramotu“ da progura Predlog odluke o izboru rukovodstva – savjeta mjesnih zajednica i na taj način preuzme kontrolu nad prvim nivoom lokalne samouprave u Glavnom gradu, ne poštujući ostvarene rezultate političkih partija na lokalnom nivou.

Vjerujemo, da će vlasti imati sluha za rešavanje problema u našem društvu i da je svima nama u interesu da se problemi rešavaju dijalogom.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.