Категорије
Друштво

IZABRANI POTPREDSJEDNICI SNP KOTOR

Juče je održana druga sjednica opštinskog odbora SNP-a Kotora na kojoj je donijeta odluka o broju i načinu izbora izvršnog odbora.

Budući izvršni odbor imaće 11 članova u slijedećem sastavu: Slobodan Vukasović, Đorđe Račić, Miljko Bulajić, Đuro Avramović, Nada Peraš, Desanka Soković, Jasmina Dragojlović, Boško Brajić, Radoje Radulović, Vesna Lobov i Veselin Drašković.

Donijeta je i odluka o broju potpredsjednika koji će brojati tri člana.

Za potpredsjednike su izabrani Suzana Gopčević, Slobodan Stojanović i Dobrica Bulatović.

Imenovana je komisija koja će izvršiti primopredaju partijske dokumentacije (arhive i pečata) u sastavu Slobodan Stojanović, Đorđe Račić i Miljko Bulajić.

Ova komisija prema dopisu koji je uputio glavni odbor bivšem predsjedniku dr. Branku Ivanoviću treba da obavi 26. decembra u 10 sati. Ova komisija će prema odluci opštinskog odbora SNP-a Kotora obaviti i popis inventara sa 31. 12. 2018. g.

Opštinski odbor SNP-a Kotor je zbog nepoštovanja principa i interesa Partije i djelovanja suprotno stavovima Statuta i Programa, kao i nepoštovanja obaveza odbornika, za ponašanje i djelovanje koje je neusaglašeno sa Statutom Partije i nanošenja ozbiljne štete Partiji, zloupotrebljavajući logo SNP-a radi objavljivanja lažnih i netačnih izjava pod ovim okriljem (na Facebooku i portalima), jednoglasno je donijelo odluku da odbornici Milorad Vukšić, Aleksandra Sindik i Mićo Dobriša vrate mandat Partiji, jer ubuduće ne mogu da nastupaju u ime SNP-a Kotor niti da iznose stavove SNP-a Kotor. Svojim neprincipijelnim djelovanjem su sami sebe isključili iz SNP-a kao, i kako oni sami navode, njihov jedini šef i samozvani predsjednik dr. Branko Ivanović se isključuju iz SNP-a Kotor. Dalje je donijeta odluka da se sa ovakvom odlukom obavjeste predsjednik opštine Vladimir Jokić i predsjednica SO Dragica Perović. Dakle, sve kontakte sa SNP treba uspostavljati preko zvanično izabranih funkcionera partije. Ovo tim prije jer je opštinska organizacija SNP-a Kotor, odlukom glavnog odbora SNP-a CG, raspuštena 21. 12. 2017. g., pa navedena lica i nijesu mogla predstavljati ovu partiju.

Nakon sjednice opštinskog odbora i izbora izvršnog odbora SNP-a Kotor održana je konstitutivna sjednica, na kojoj je za sekretara izvršnog odbora izabrana Jasmina Dragojlović, profesor književnosti, kaže se u saopštenju predsjednika SNP-a Kotor Ljubenka Borovića.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.