Категорије
Друштво

SNP BUDVA – NOVOGODIŠNJI KOKTEL

Danas je u Budvi u krcatim prostorijama SNP održano tradicionalo novogodišnje druženje članova i simpatizera SNP. Prisutne članove i simpatizere, goste i rukovodstvo stranke, predvodjene Vladimirom Jokovićem, predsjednikom SNP CG, sekretarom Izvrsnog odbora SNP CG Draganom Vukićem i šefom Medijskog centra SNP Vasilijem Laloševićem, pozdravio je predsedavajući privremenog budvanskog odbora SNP Krsto Radjenović.

„Danas smo se okupili u velikom broju,i pokazali sa je SNP neuništiv i da ima moćan program i najstamenije ljude. Uradili smo dosta na konsolidaciji naše partije i tako ćemo djelovati i ubuduće“ , kazao je on.

Predsjednik Joković se zahvalio prisutnima iz SNP kao i koalicionim partnerima koji su uveličali ovaj skup, medju kojima su bili i aktuelni predsjednik opštine Dragan Krapović i budući predsjednik Marko Bato Carević, te predsjednik skupštine Djordje Vujović.

„Budva je primjer kako se jedinstvom i ozbiljnim radom mogu postići dobri rezultati,da Crna Gora postane zemlja u kojoj neće biti nejednakosti po bilo kojoj osnovi.
Očekujem takvo jedinstvo u opoziciji i na državnom nivou“ ,zaključio je Joković.
Joković je iskoristio priliku da svim ljudima dobre volje čestita predstojeće novogodišnje i božićne praznike i poželi dobro zdravlje.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.