Категорије
Друштво

SNP PODGORICA – NOVOGODIŠNJI KOKTEL

SNP novogodišnji koktel održan je danas i u Podgorici, gdje su se brojni članovi i simpatizeri SNP već tradicionalno okupili kako bi razmijenili najljepše novogodišnje želje.

Mnogobrojne osvjedočene esenpeovce pozdravili su predsjednik partije Vladimir Joković, potpredsjednik Dragan Ivanović kao i jedan od najstarijih članova Ilija Radović koji se prigodnom zdravicom obratio prisutnima.

„ Sa SNP-om sam evo dvadeset godina i namjeravm biti dokle god me zdravlje služi. Jer ovdje su ljudi koji časno i pošteno slijede ideju SNP, znajući da idemo ispravnim putem. Pokašavali su mnogi, pa i neki naši bivši drugovi koji sada imaju neke svoje partije, da unište ovu časnu partiju, ali im nije, niti će uspjeti. Izašli smo uvijek jači i jedinstveniji i tako će biti i ubuduće“, naglasio je Radović.

Predsjednik SNP Vladimir Joković istakao je da je SNP konsolidovala svoje redove, nakon mnogo turbulentih perioda koji su iza nas. Kako je rekao, pred SNP je tek sada mnogo posla.

„ Na nama je sada da nastavimo kako smo i započeli prije dvadeset godina, časno i pošteno, jer nam se vraća jaka i zdrava energija a to potvrđuju ovih dana i naša druženja po Crnoj Gori sa članovima i simpatizerima. Vrh SNP-a je danas jedinstven i uvjeren u dobre rezultate kao i prije dvadeset godina kada smo stvarali ovu našu partiju. Naredna godina mora da bude godina SNP. Ima i pokazatelja da će tako biti a prvi ispit su lokalni izbori u novoformiranoj opštini Tuzi gdje moramo učiniti sve kako bi vratili parlamentarni status SNP-u“, kazao je Joković.

Predsjednik SNP je istakao da su sada aktuelni razgovori unutar opozicije, naglašavajući da svi žele da razgovaraju sa SNP.

„Naravno da ćemo razgovarati sa svima, saslušati i predlagati nove korake jer bez razgovora nema dogovora a dogovor unutar opozicije nam je prijeko potreban“, kazao je Joković.

Potpredsjednik SNP i predsjednik podgoričkog Odbora Dragan Ivanović je pozdravljajući goste kazao da je SNP uvijek bila partija koja je okupljala časne i poštene građane kojima je ideja SNP uvijek bila iznad svega.

„ Opstali smo i nastavićemo časnim i poštenim putem SNP-a jer za to imamo i snage i volje a imamo za koga i zbog koga“ kazao je Ivanović.“ Posebna je odgovornost na našem podgoričkom Odboru kao najbrojnijem da pokažemo snagu i dokažemo da umijemo, možemo i hoćemo najbolje za naš narod“, istakao je Ivanović.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.