Категорије
Друштво

ŠĆEKIĆ PRIREDIO RADNI DORUČAK ZA NOVINARE

Predsjednik opštine Dragoslav Šćekić priredio je radni doručak sa novinarima, nastavljajući time tradiciju druženja sa poslenicima javne riječi na kraju godine.

Saradnja lokalne uprave sa novinarima u protekloj godini bila je konstruktivna i korektna, istakao je predsjednik Šćekić, naglašavajući da su novinari svojim izvještavanjem sa događaja u našem gradu, kroz koje su realizovani zacrtani planovi, sportskih, kulturnih i drugih manifestacija iz Berana slali sliku grada u kojem se stvaraju uslovi za moderniji i kvalitetniji život.

„U ovoj godini otvorili smo veliki broj infrastrukturni objekata koji će mnogo značiti razvoju grada. Prije svega mislim na sportsku halu, istočnu tribinu gradskog stadiona, privođenje kraju radova na kolektoru za otpadne vode i uređenju gradskih saobraćajnica, čime Berane dobija izgled modernog grada. Zadovoljni smo urađenim i nastavićemo tako i u narednoj godini za koju smo već dali smjernice, usvajanjem budžeta i plana javnih radova“, istakao je predsjednik Šćekić i dodao da će nastaviti i sa ulaganjem u obrazovanje i kulturu.

Izvor: radioberane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.