Категорије
Друштво

Novogodišnji rok spektakl u Kotoru

U Novu godinu se ušlo sa Darkom Rundekom. Kotor je pjevao zajedno sa njim Ay Carmela i ostale hitove

Kotor u Novu godinu ulašao u rok stilu. Rok spektakl na kotorskom Trgu od oružja otvorila je Bombaj štampa.

„Pa ja sam kao dijete bio u Kotoru zadnji put 1974 i od tada nisam bio u Kotoru. Prva moja ljetovanja su bila ovdje u Prčnju i od tada nisam nikad došao u Kotor. Kada sam dobio tu ponudu za Kotor, ja sam rekao ne razmišljamo, idemo u Kotor, jer sam stvarno želio posle toliko godina da vidim ovaj grad“ kazao je Branko Đurić Đura pred koncert.

U Novu godinu se ušlo sa Darkom Rundekom. Kotor je pjevao zajedno sa njim Ay Carmela i ostale hitove.

„Nismo mi zapravo bend koji često svira za novu godinu, ja sam za života sve skupa pet puta svirao za novu godinu. Tako da mi je baš drago da smo u Kotoru. Eto imamo super publiku i stvarno svaki koncert u Kotoru je bio pravo veselje i svečanost. Prije dvije, tri godine smo svirali čak 6 puta u Crnoj Gori, a prošle godine smo bili samo u Podgorici, tako da je možda vrijeme da detaljno obiđemo Crnu Goru“, izjavio je Rundek pripremajući se za koncert .

Nakon vatrometa nastupio je Damir Urban. Rekao je da mu posebno odgovara koncept dočeka Nove godine kakav je priređen u Kotoru:

“ Ponude koje smo imali su ili neki zatvoreni prostori i ono što je najgore kombinacija je takva da zapravo nas zovu eto da bude za svakog ponešto, pa je to zapravo neki ćušpajz nova godina, jer oni zovu izvođače koje ja čak ne smatram ni svojim kolegama, a kamoli njihovu glazbu, glazbom. Tako da, Kotor je jedini grad koji je napravio koncept nove godine i gdje se ne radi ovdje o nama, nego su svi izvođači večeras i juče i sjutra zapravo izvođači koji na neki način drže do nekakvog svog imena već godinama. „.

Raspoloženije do jutarnjih sati držao je bend M.O.R.T.

Izvor; Vijesti.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares