Категорије
Друштво

Portparol SNP Miloš Rajković u izjavi za Vikend novine

NIKO NE MOŽE DA NANESE ŠTETU SNP

Portparol SNP-a Miloš Rajković kazao je da je, od posljednjeg kongresa Socijalističke narodne partije, grupa pojedinaca okupljenih oko Snežane Jonice, nezadovoljna rezultatima kongresa, a u očajničkoj želji da se domognu čelnih mjesta u partiji od prvog dana nanosila štetu i pokušala da urušava rad partije i iskren odnos prema članstvu.
Kako dodaje, novoformirani OO SNP Kotor je isključio iz partije odbornika Branka Ivanovića, zbog rada protivno Statutu i vrijednostima SNP-a.
“Uprkos tome, SNP je pobijedila u Beranama i Plužinama i skoro do kraja smo zaokružili partijsku infrastrukturu u svim opštinskim odborima u Crnoj Gori, pojačavajući organizacije obrazovanim i sposobnim kadrovima” kazao je Rajković.
Prema njegovim riječima, nezadovoljni konstantnim uspjesima i rastom SNP-a, dio članova Glavnog odbora je podnio ostavke na te funkcije.
“Nijesmo mnogo žalili, jer smo znali da su od prvoga dana samo širili mržnju i podjele, pa nam je njihov odlazak dao vjetar u leđa da formiramo jednu od najboljih asocijacija mladih i žena u Crnoj Gori. O našem usponu govore i sva istraživanja u koja smo imali uvid. Rast SNP-a i vraćanje na staze uspjeha niko neće zaustaviti”, jasan je Rajković.
Rajković tvrdi da je SNP na stazama oporavka i da ovu partiju čekaju mnogo bolji dani.
“0 daljim postupcima i eventualnim isključenjima, javnost će biti blagovremeno obaviještena. Jedno je sigurno, nakon sljedećih parlamentarnih izbora bez SNP-a neće biti nove demokrarske vlasti u Crnoj Gori”, zaključio je Rajković.
Skala radio je pitao i predsjednika SNP-a Vladimira Jokovića da li je čuo da Snežana Jonica moguće osniva novu partiju i kako će se to odraziti na dalje funkcionisanje SNP-a.
“Ništa o tome ne znam i ko god misli da može bilo šta da napravi i neka osniva partiju. Što se tiče SNP-a, niko je na njenom putu ne može zaustaviti pa neće ni osnivanje bilo koje partije od bilo kog pojedinca”.

Izvor: Vikend novine

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.