Категорије
Актуелно

Maja Pešić, predsjednica Asocijacije žena SNP CG

AFERA „KOVERAT“ SE MORA OTKRITI DO KRAJA A EPILOG ĆE BITI NOVA I ODGOVORNA VLAST

Afera „Koverat“, koja ovih dana neslavno “proslavlja” našu državu mora se otkriti do kraja, a epilog je svima poznat – nova i odgovorna vlast u Crnoj Gori, koja će povesti naše društvo ka evropskoj porodici demokratskih društava.

I ova neslavna afera upućuje nam jasnu poruku da članstvo u Evropskoj uniji nema alternativu, jer nas isključivo evropski standardi mogu dovesti do toga da nema nedodirljivih i da pred zakonom moraju biti isti i predsjednik i građanin.

Izuzetno teška socijalna i ekonomska situacija u Crnoj Gori, stvaranje podjela od strane aktuelne vlasti, izazivanje netrpeljivosti po vjerskom, nacionalnom osnovu karakterišu aktuelnu vladajuću koaliciju. Takvoj vrsti “vladavine”, na svu sreću, bliži se kraj.

Socijalistička narodna partija je i do sada, predlagala zakonska rješenja, koja su štitila status i penzionera, kao i majki sa troje i više djece. U opštinama, u kojima smo na vlasti, sa velikim uspjehom pomažemo đacima i studentima. Sve ovo nam daje za pravo da s velikim optimizmom dočekujemo toliko neophodne promjene. Nezaustavljivi rast rejtinga naše partije, samo je dokaz da građani ne zaboravljaju sve ono šta je ova časna partija radila za njih i u prethodnom periodu.

SNP spremno dočekuje politički preporod u našoj državi. Imamo dovoljno kadrovskih resursa da možemo sigurno i sa uspjehom povesti Crnu Goru putem koji žarko želi veliki dio naše države. I zato, Evropa će dati podršku novoj Crnoj Gori, koja neće biti poznata po raznim aferama, korupciji i kriminalu. Građani ove države to zaslužuju!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.