Категорије
Актуелно

Održana sjednica Odbora SNP Podgorica

DOŠLO JE VRIJEME ZA PROMJENE U CRNOJ GORI
U Podgorici je juče održana sjednica Odbora SNP Glavnog grada na kojoj je bilo riječi o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori.

Po već ustaljenoj proceduri kooptirani su novi članovi Odbora SNP Podgorica i predloženi kandidati iz ovog odbora za popunu Glavnog odbora SNP Crne Gore.

Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji u našoj državi, predsjednik podgoričkog odbora i potpredsjednik SNP CG Dragan Ivanović je naglasio da je afera „Koverat“ najveći politički skandal u novijoj parlamentarnoj istoriji, koji je u potpunosti ogolio karakter aktuelne vlasti. Ovaj stav su podržali članovi Odbora, uz konstataciju da ponašanje aktuelnog predsjednika Crne Gore i njegova umiješanost u mnoge afere, nanose štetu i državi i građanima, i izrazili uvjerenje da će, sudeći po ponašanju aktuelne vlasti, afera biti još.

Članovi Odbora SNP Glavnog grada jednoglasno su podržali zaključak Glavnog odbora partije, da je vrijeme da se opozicija dogovori bez sujeta i nadgornjavanja, kako bi se formulisao minimum zajedničkih akcija u narednom periodu. S tim u vezi, pozdravili su i inicijativu SNP-a da se organizuje sastanak opozicije jer aktuelna kriza nadilazi partijske interese svih pojedinačno.

Po ocjeni članova Odbora, pravi je trenutak da se ovakvoj neodgovornoj vlasti stavi do znanja da je „dara prevršila mjeru“ i da je došlo vrijeme za promjene u Crnoj Gori.

Odbor je dao punu saglasnost za postupanje po Odluci Glavnog odbora SNP CG o otvaranju unutarpartijskog postupka Odbora SNP Tuzi, povodom predstojećih lokalnih izbora zakazanih za 3. mart.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.