Категорије
Друштво

SIMOVIĆ PONOVO OBMANJUJE KOLAŠINCE

Ministar u Vladi premijera Markovića, Milutin Simović posjetio je nenadano fabriku vode u Kolašinu i to je izgleda prvi put.
Ministre Simoviću, ne obmanjujte radnike fabrike vode kao što ste obmanjivali radnike Impregnacije drveta, već preuzmite konkretne korake. Nije prvi put da kolašinskim radnicima, nekada zaposlenim u fabrikama koja su sada pod stečajem, obećavate med i mlijeko.
Med i mlijeko nisu potekli ni radnicima Impregnacije drveta, kojima ste isto obećali prije nekoliko godina. Zaboravljate da su kolašinske fabrike zatvorene upravo zbog domaćinskog poslovanja Vas i Vaših partijskih drugova i finansijera, bilo da se radi o privatizovanim državnim kolektivima ili novootvorenim poput fabrike vode u Gornjem Lipovu.
Vaš skorašnji obilazak fabrike vode, bio je isključivo političkog karaktera, vaša briga nisu radnici razbijenih kolektiva, već vaš lični interes i borba za opstanak vaše partije i vašeg vođe, koju vodite ovako skupljajući sitne političke poene.
Gdje ste bili do sada, ministre Simoviću? Javno Vas pozivamo da odgovorite zašto ste zataškali detalje oko stečajnog postupka preduzeća za impregnaciju drveta? Šta ste uradili da pomognete obespravljenim radnicima u tom kolektivu? Sudeći po Vašim “uspješnim” privatizacijama do sada, a kasnije i stečajnim postupcima, fabriku vode čeka isto što i ostale velike kolašinske kolektive. Sve od krova do temelja, rasprodaće Vaši jataci, a od fabrike će ostati isto što i od impregnacije drveta – gola ledina.
I na kraju, zašto se gospodine Simoviću, niste interesovali za radnike fabrike vode u vremenu Kneževćevih, kako kažete, propalih ulaganja, nego sada kada ste optuženi da ste dio afere “Koverat”?


Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.