Категорије
Актуелно

SNP PODGORICA UPUTILA INICIJATIVU OPOZICIONIM KOLEGAMA DA SE RASPRAVLJA O AFERI „KOVERAT“

Na jednom portalu je danas osvanula informacija u kojoj se SNP optužuje za neozbiljnost kada su u pitanju krupne stvari, kao što je slučaj sa predlogom da se u podgoričkom parlamentu raspravlja o aferi „Koverat“ čiji je jedan od glavnih aktera bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović.
Zbog javnosti i onih koji nam svih ovih dvadeset godina vjeruju i koje nikada nismo razočarali, saopštavamo da smo dopis opozicionim kolegama uputili 29. januara 2019. godine, a u tekstu stoji sledeće:
“Izvršni odbor Odbora Socijalističke nanrodne partije – Glavnog grada Podgorice na sjednici održanoj 29.01.2019. godine usvojio je inicijativu odbornika ove Partije da opozicione partije koje participiraju u Parlamentu Glavnog grada narednih dana organizuju zajednički sastanak i dogovore aktivnosti oko novonastale situacije izazvane aferom „koverat“ u kojoj je učestvovao bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović i veliki broj aktivista Demokratske partije socijalista sa područja Glavnog grada.
Predlažemo da se na sastanku dogovore sve aktivnosti i održi zajednička konferencija za štampu na kojoj bi se saopštilo šta odbornici ove čeetiri partije predlažu kao naredne aktivnosti”, kaže se u tekstu inicijative.
Iako nije ni prvi ni poslednji put, spremni smo da pređemo i preko ove konstatacije, odlučni da, zarad jedinstva opozicije i zajedničkog nam cilja, do kraja ogolimo aktuelnu vlast i učinimo sve da se odgovorni za ovakvo stanje privedu pravu i pravdi.



Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.