Категорије
Актуелно

BOŽOVIĆ: SVE JE JASNO, DOSTA JE BILO!

Opozicija u Skupštini Glavnog grada napustila zasijedanje

Opozicija u Skupštini Glavnog grada napustila je današnje zasjedanje, zbog aktuelne afere Koverta, odnosno kako su naglasili, jer je to pokazalo da bivši gradonacelnik Slavoljub Stijepović nije bio dostojan te funkcije.

Opozicioni odbornici su istakli da je i današnja sjednica nastavak afere Koverta, jer vladajuća većina želi da usvajanjem Statuta Glavnog grada na čelo Mjesnih zajednica postave partijski kadar.

Skupštini se u ime Socijalističke narodne partije obratio odbornik SNP Bogdan Božović.

„Da li je po zakonu, da li je ljudski, da li je moguće da gradonačelnik Glavnog grada bude jedan od glavnih aktera u kupovini ljudskih duša kako bi partija kojoj pripada ostala na vlasti?

Podsjetiću vas da se radi o aferi „Koverat“ a glavni „glumac“ je bivši gradonačelnik Slavoljub Stijepović koji je u vrijeme odigravanja radnje već uveliko sjedio u fotelji prvog čovjeka grada.

Logično je da se zapitamo ako je takve „stvari“ činile tada, šta li se tek radilo sa našim gradom, sa novcem naših građana? S pravom se onda može postaviti pitanje na koji način je i on sam 2014. godine došao do pozicije gradonačelnika Podgorice? Da li je neko i za njega nosio koverte? Mnogo je sumnji, draga gospodo, i mnogo pitanja bez odgovora.

Svi se sjećate kako su isticani kvaliteti bivšeg kolege Stijepovića, govorilo se o njemu u superlativu. Vidjeli smo kako jedino umije, s kovertama i eurima, provizijama i velikim ciframa. Hoće li vam sada, gospodo iz DPS-a, usta biti puna demokratije, hoćete li sada s ponosom isticati ostvarene rezultate na izborima?

Socijalistička narodna partija je na vaše radnje ukazivala svih ovih dvadeset godina. Snimak je dokaz naših tvrdnji. Sve je jasno, dosta je bilo“, zaključio je Božović.

Božović je postavio i odborničko pitanje:

„Gdje su preostalih 50.000 eura od ukupnih 97.500, ako se tvrdi da je izbornim štabovima u Zeti podijeljeno samo 47.500 eura, jer se iz snimka koje je gospodin Duško Knežević dostavio javnosti, vidi da je tadašnjem gradonačelniku Slavoljubu Stijepoviću predao u koverti 97.500 evra, a nedavno je jedan od funkcionera DPS-a izjavio da im je Stijepović predao smao 47.500 eura“, interesovalo je Božovića.


Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.