Категорије
Друштво

Joković u Kotoru: PODRŽAVAMO GRAĐANSKE PROTESTE

U sklopu redovnih organizacionih aktivnosti Socijalističke narodne partije Crne Gore, u Kotoru je održana sjednica Opštinskog odbora, kojoj je prisustvovao predsjednik SNP CG, Vladimir Joković.

Na sjednici odbora, kojom je predsjedavao Ljubenko Borović, razmatrana je aktuelna politička situacija u Crnoj Gori, a u kontekstu najnovijih društvenih dešavanja.

Predsjednik Joković govorio je Kotoranima o složenim političkim zbivanjima, apostrofirajući najnovije afere, pogotovo aferu „“Koverat“, ali i o građanskim protestima i buntu naroda protiv nepočinstava aktuelne vlasti.

„SNP CG u potpunosti podržava tzv. građanske proteste“, istakao je on i kazao da je u Crnoj Gori potrebno formirati tehničku vladu koja bi pripremila fer i slobodne izbore, kako bi se omogućila stvarna izborna volja građana.

Opštinski odbor SNP Kotor iz svojih redova je predložio za nove članove Glavnog odbora: Slobodana Vukasovića, Slobodana Stojanovića, Jasminu Dragojlović i Đorđa Račića.

OO SNP Kotor je zaključio da se treba uputiti inicijativa opštinskom parlamentu, odnosno svim odborničkim klubovima da se, povodom četrdesetogodišnjice katastrofalnog zemljotresa na primorju, postavi spomen-ploča na kojoj bi bila upisana imena nastradalih Kotorana u ovoj prirodnoj katastrofi.

Sastanak je odrzan u novim partijskim prostorijama OO SNP Kotor.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.