Категорије
Друштво

BOGDANE, ČEKAMO TE U SUBOTU NA TRGU U PODGORICI


Prilikom svakog svog obraćanja DPS zaboravi da kaže da je zbog nesposobnosti, koruptivnih radnji, otimanja od naroda i socijalno ugroženih zauvijek u ovom gradu bačen na političke margine. I ponekad nas začudi Bogdanova briga za svoj grad, kad i on vrlo dobro zna da je skupa sa svojim partijskim drugovima sistematski uništavao i ovaj grad, ali i državu.

Ta DPS vremena, na sreću, ružna su prošlost za ovaj grad. Poslednja dešavanja govore da će i Crna Gora u najskorije vrijeme dobiti novu, odgovornu vlast bez DPS-a i njemu sličnih. Narod želi promjene, jer sve što je moglo da se uništi i otme, već je od strane DPS-a.

Nijesi valjda još zaboravio da su za vrijeme vaše vladavine uništeni Celuloza, Polimka, Agropolimlje, Izgradnja, Gumig, Ciglana, i stotine radnika ostalo bez posla.

Valjda je još u tvom sjećanju period kada ste vašom vladavinom ostavili ni manje, ni više nego 300 deponija u gradu, dok ste u isto vrijeme trovali svoje sugrađane. Tada ste, da te podsjetim, stotine radnika uposlili bez konkursa i zakonskih procedura, a zatim tim istim radnicima slali Upravnu inspekciju da ih ostave bez hljeba.

Nepotizam je tada bio odlika vaše vladavine, tokom koje je predsjednik postavio suprugu za direktorku Komunalnog preduzeća, brata za direktora Agencije, a sina u Polimskom muzeju.

Ne zaboravi ni dvadeset miliona eura duga, kašnjenje od sedam neisplaćenih ličnih dohodaka, uz neuplaćene doprinose i hiljade drugih dugovanja.

Zbog svega navedenog, OO SNP Berane poziva Bogdana Fatića da isto onako kako se odrekao svog beranskog koordinatora Svetozara Marovića – vođe kriminalne organizacije, kako se odriče Miga Stijepovića – učesnika afere „Koverat“, isto to učini i sa Milom Đukanovićem i politikom DPS-a, jer je i laiku jasno da su najveća prepreka evropskom putu naše države korupcija i kriminal, personifikovani u djelovanju DPS-a.

Bogdane, čekamo te u subotu da zajedno sa hiljadama dostojanstvenih građana, na mirnim građanskim protestima dignemo glas protiv lopovluka i anarhije. Ne zaboravi: u 18 sati – Podgorica!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.